Like A Princess | Baju Kurung Peplum.

assalamualaikum. 

cantik, indah, menawan, tertawan, mahu memilikinyaa. itu perasaan aku sekarang ! nak satu please. cantik gilaa wey. 

itu je apa yg aku dok fikir lagi tadi. mesti dapatkanyaa. sebelum dapatkannya haruslah berkerjayah dulu. *iklan sikit. hehh !


 sekarang trend pakai baju peplum ni kan. nampak comel je kalau pakai walaupun hakikanya muka tak comel. *sob sob sob ! aku ada satu kain kembang payung tapi bajunya takda sebab terbakar masa duk segamat dulu. sampai la ni, tak pernah lg usik kain tu.. 


so, yg lagi tadi duk berkeliaran di dalam otakku ni, nak buat baju plump ni satu lepastuh pakai dgn kain kembangg payung tuu. yayy yayy *joget ganggnam sikik. hehh 


aku ada belek berapa website yg design baju plump ni. very beautiful. :) cekidauuuuuttt *baca ikut tone lisa surihani !




bertingkat-tingkat. i likee. very pretty. design by SWEETLIKEMARSHMALLOW



bila pakai ni, I rasa mcm I pewinsess.  dgn ribbon lagi, yayyy kelik sini ---> FLEURBYMRSHIM




Hooo, mcm nak pergi bertunang pun hado ni kalau aku pakai. nyehehehe MINAZ


Jangan lupa pergi semua website tu and grab mana korang suka tau. bye!

p/s: Kenapa semua orang kawen awal nihhh..?? haihhh. *jeles tetiba* But then, I'm so happy for them. Membina masjid. Sunnah Rasulullah :)

terima kasih baca wahai kengkawan. kalau rajin boleh komen :)

6 comments:

  1. yg butik minaz punya tu comel sgt!!!! tp ikut bentuk bdn seganla nk pakai.sis nie sekeping. eh-eh..terberangan nak kawen lagi sekali.haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekeke. cantik kan sis butikk MINAZ tu. :)

      Delete
  2. cantik².. berkenan jugak lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa, cepat2 pergi website diorang. dapatkan satu! heeee

      Delete